Efterskole Nordjylland

Beliggende i det smukke Nordjylland, kun 3 kilometer syd for Fjerritslev, ligger Han Herred Efterskole i Skerping. Med en stolt historie, der går helt tilbage til 1959, har skolen årligt plads til op til 154 elever. 

Hos Han Herred Efterskole kombinerer vi uddannelse, fællesskab og passion for at skabe et læringsmiljø, hvor elevernes individuelle udvikling står i centrum.

Firstfag

Vi tilbyder firstfag inden for fodbold, spring og håndbold, hvor du ikke kun får træning på banen eller i gymnastiksalen, men også teoretisk undervisning for at give dig en dybdegående forståelse for din valgte sport.

Hvis du vælger et firstfag, får du mulighed for fordybelse i dit fokusområde i løbet af din tid på efterskolen. Uanset hvilken sport du vælger, står vores erfarne trænere og instruktører klar til at dedikere sig til din udvikling.

Valgfag

Udover firstfag åbner Han Herred Efterskole dørene for alsidighed og udforskning gennem vores valgfagsperioder. Tre gange i løbet af året, har du mulighed for at dykke ned i andre områder, uanset om det er inden for sport eller ud over sportsverdenen.

Vi præsenterer et bredt udvalg af blandede valgfag, der spænder fra bordtennis og basketball til dans, løb og fitness. Men også andre sjove valgfag såsom billedkunst, smykkeværksted, e-sport, brætspil og musik. 

Det giver dig mulighed for en alsidig og berigende efterskoleoplevelse, der matcher dine interesser og åbner op for nye horisonter.

Besøg Han Herred Efterskole

Vil du opleve, hvordan det er at gå på vores efterskole? Besøg os og få en rundvisning på skolen.

OBS: Vi har venteliste til skoleåret 2024/2025, men pladser til de følgende årgange.

Han Herred Efterskole - Fodbold First
Han Herred Efterskole
Han Herred Efterskole - hygge